Nagy Géza

„Vásárolj egy kutyust, és a pénzedért feltétel nélküli szeretetet kapsz.”
Joseph Rudyard Kipling

65 év elején születtem. Gyerek korom óta mindig állatok között mozogtam, pesti létemre. Az első kutya 7 éves koromban került a családba.
Általános iskola után, állattenyésztő és törzskönyvező érettségit és technikusi végzettséget szereztem.
A kutyaoktatást és kiképzés vezetést, a jelenleg irányításom alatt álló Kutyapest KKI.-ban kezdtem, az akkor Újpalotai Kutyaiskolában. Oktatóimra szívesen és tisztelettel emlékszem, Kovács György iskola vezetőre és Vajdos Edéné—Katikára.
Eredményességünket a versenyeken, vizsgákon mint csapat és egyénileg, a munkakutya sportban elért eredmények igazolják. Számos hazai és nemzetközi versenyen szerepeltünk sikeresen, több szinten is. Egyéni teljesítményem IPO III. szinten Magyar Bajnok és WUSV Magyar Válogatott Csapat tag.
A kutyaiskola oktatói is rendszeresen vesznek részt versenyeken, vizsgákon és több első díjat is nyertünk 2013-ban, a Kutya Világkiállítással párhuzamosan rendezett Magyar Pásztorkutyák Munkaverseny Világkupán.
Számos kutyakiképző, kiképzés vezetői tanfolyam és szeminárium után, Kutyakiképző és kiképzés vezetői OKJ oklevelet szereztem.
Nagy álmaim egyike teljesült, amikor több évi versenyzés és kiképzett kutya után, Nemzetközi FCI Teljesítmény Bíró lettem 2012-ben.
2013 év végén, megalakult Újpalotai Kutyabarát és Sport Egyesület elnöki tisztét látom el.
2014-2015 évben agility edzői minősítést szereztem.