Bemutatkozás

"A kutya nem a póráztól lesz engedelmes"


Budapest egyik legrégebbi kutyaiskolája, az egyik legszebb környezetben.
Régi iskola, korszerű, pozitív megerősítésen alapuló képzési formában, számos sportolási, kikapcsolódási lehetőséggel. A tanfolyamos képzésen felül, lehetősége van egyéb kutyás sportokat, ügyességi feladatokat kipróbálni, hozzáértő szakembereink segítségével, felügyeletével. 3 hónapos kortól, kölyök klub, játékos rávezetéssel, sok mozgással. 7 hónapos kortól, alaptanfolyam, gazdák számára is sok újdonsággal, ismerettel.
Az alaptanfolyam után, lehetőség van középfokú engedelmes tanfolyamra, klub foglalkozás keretén belül agility, őrző-védő, nyomkövetés, ügyességi feladatokra.
Kutyaiskolánk számos versenyen szerepelt már sikeresen.

Miért is fontos a kutya oktatása?

A kutyák fejlődése, nevelése, tréningje folyamán ahhoz, hogy az állatban optimálisan egészséges állapot alakuljon ki, szintén elengedhetetlenül szükséges néhány alapfeltétel. A kutyánál csakis akkor valósulhat meg az ember által elvárt viselkedés a mindennapok, a közös munka, a sport és a tréning során, ha az állat számára fizikai, pszichikai és érzelmi síkon egyformán biztosítottak azok a feltételek, amelyekre ennek az állatfajnak (Canis familaris) a mai civilizált, európai környezetben szüksége van.

Iskolánk Kiképzői